skip to Main Content
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

EL GRAVAT: VEUS I MIRADES

ATENEU
LA RIERA 92
93 755 31 55
ateneu@fundacioiluro.cat

Del 17 de desembre de 2020 al 17 de gener de 2021

Organitza: Associació Tarlatana 17

EL GRAVAT: VEUS I MIRADES és l’exposició que ens presenta el col·lectiu de gravadors Tarlatana 17 al voltant del gravat, amb la intenció de reivindicar-ne el valor artístic i mostrar-ne la complexitat.

En aquesta variada mostra d’obra, a voltes seriada, però també sovint com a obra única, tenim un clar exemple tant d’originalitat com de força expressiva. Hi trobem les diferents mirades dels autors plasmades en cadascuna de les seves obres. Veus i mirades que busquen dialogar amb l’espectador, i també veus de persones que, parlant d’art, inspiració i creativitat, ens conviden a la reflexió i ens acompanyen al llarg d’aquest recorregut gràfic.

Tarlatana 17 és un col·lectiu de gravadors que va néixer el 2017. Sorgit de l’amistat i la coneixença entre diferents gravadors, pretén divulgar i promoure l’obra gràfica. En les seves exposicions s’hi poden trobar obres realitzades a partir de les tècniques tradicionals del gravat junt amb altres obres més experimentals. Els gravadors d’aquest col·lectiu, com els fils de la tarlatana, reivindiquen la seva diversitat i, alhora, se senten també integrants d’un grup amb objectius comuns. D’aquí el nom de “tarlatana”, perquè en aquest teixit els fils sumen, malgrat que les diferents orientacions de l’ordit i la trama apuntin cap a llocs diferents.

Back To Top
Cercar