skip to Main Content
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

LES CAMBRES: EINES DE PAÍS

SALA D'ACTES
CARRER DE SANTA TERESA 61
fundacio@fundacioiluro.cat

dijous, 11 d’abril a les 19.30h

Organitza: Assemblea Nacional Catalana – Mataró

Del 2 al 8 de maig hi ha eleccions a les cambres de comerç on hi tenen dret a vot els autònoms, cooperativistes i empresaris, amb més de dos anys d’activitat. En aquest acte es presenta la candidatura impulsada per l’ANC, el Centre Català de Negocis, Sobirania i Justícia i Fundació Catalunya Estat: “CAMBRES – EINES de PAÍS”. Aquesta candidatura està formada per candidats i candidates totalment compromesos i compromeses amb al país. El seu objectiu és aconseguir que les Cambres de Comerç defensin els interessos del teixit empresarial català i esdevinguin una EINA de PAÍS preparada per la propera desconnexió.

El teixit empresarial català està format, en més d’un 90%,  per microempreses, PIMEs, autònoms i cooperatives. En aquest acte es pretén que aquest col·lectiu prengui consciència del gran valor del seu vot a les eleccions a les cambres, ja que aquest té el mateix pes que el vot d’una gran multinacional.

CAMBRES – EINES de PAÍS respon a l’objectiu global de les entitats impulsores d’aconseguir que les Institucions oficials no governamentals de Catalunya estiguin dirigides per juntes que serveixin als interessos del país. Aquesta iniciativa forma part del marc global d’acció per desenvolupar les eines necessàries per fer República.

Back To Top
Cercar