skip to Main Content
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

L’HABITATGE ÉS UN DRET. COM EL FEM POSSIBLE

SALA D'ACTES
CARRER DE SANTA TERESA 61
fundacio@fundacioiluro.cat

dijous, 28 de març a les 19h

Organitza: Fundació Nous Horitzons i Càritas Interparroquial de Mataró

CONFERÈNCIA

L’HABITATGE ÉS UN DRET. COM EL FEM POSSIBLE, a càrrec de Carme Trilla, especialista en el sector de l’habitatge i en polítiques públiques d’habitatge.

Un 43% dels barcelonins paguen més de lloguer del que poden assumir. Els estudis d’opinió diuen que la vivenda és considerada el problema més preocupant pels ciutadans. Els joves no es poden emancipar per l’elevat preu dels lloguers i la seva inseguretat laboral.

Carme Trilla i Bellart (Barcelona, 1948). Es va graduar en economia per la UB on va ser delegada del primer sindicat democràtic d’estudiants cosa que li va suposar represàlies i haver d’estudiar un any a la Universitat de Bilbao.

És especialista en el sector de l’habitatge i en polítiques públiques d’habitatge. Va treballar durant 14 anys en el Servei d’estudis de la Generalitat per l’habitatge (1983-1997). El 1997 obre la seva pròpia consultoria sobre l’habitatge. Del 2003 al 2010 exerceix de Directora general i Secretària d’Habitatge de la Generalitat de Catalunya, càrrec des del qual impulsa el Pacte Nacional per l’Habitatge i la llei del Dret a l’Habitatge. Acaba la seva vida professional treballant en l’associació per l’habitatge de Caritas. Un cop jubilada és anomenada presidenta de la Fundació Hàbitat3 el 2013  i de l’Observatori Metropolità de l’Habitatge  el 2017.

Back To Top
Cercar