skip to Main Content
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

MATARÓ DIBUIXA

ATENEU
LA RIERA 92
93 755 31 55
ateneu@fundacioiluro.cat

Del 5 de novembre al 6 de desembre de 2020

Organitza: Associació Sant Lluc per l’Art i Amalia17 Tallers

Projecte conjunt, obert i transversal, començat el mes d’abril de 2020, generat i canalitzat a Instagram en temps de confinament i de pandèmia, on participen més de 150 persones amb els seus dibuixos.

Si es presenta l’art com la representació de la individualitat, el que presentem en aquesta mostra no és tant el resultat d’aquesta individualitat com els artistes. Una bona part dels quals no estan dins el mercat de l’art ni es plantegen si el terme els escau. Molts compaginen la seva activitat de dibuixants amb una professió que no sempre té a veure amb el món de l’art. Dibuixen per relaxar-se, per expressar la seva creativitat, dissenyar o per comunicar-se sense cap intenció artística.

Tots tenen en comú la ciutat de Mataró i haver dibuixat en aquests temps de confinament que ens ha tocat viure i en què hem hagut d’aprendre noves maneres de socialitzar o gestionar sentiments sobrevinguts, com la por, la incertesa o la desorientació. Quan ens ha arribat el regal inesperat de la desacceleració imposada hem hagut d’aprendre a correcuita a conviure amb nosaltres mateixos i els nostres pensaments i, molts, hem decidit dibuixar.

Back To Top
Cercar