skip to Main Content

Bankia i Fundació Iluro convoquen ajuts per 30.000 euros per a donar suport a projectes socials a la comarca del Maresme

Acció Social 2019

7 de març de 2019

Bankia i Fundació Iluro convoquen ajuts per 30.000 euros per a donar suport a projectes socials a la comarca del Maresme

  • La ‘Convocatòria d’ajuts d’Acció Social 2019’ està dirigida a entitats sense ànim de lucre que desenvolupen projectes socials orientats a fomentar l’ocupació i millorar la qualitat de vida de gent gran, persones amb discapacitat i en risc d’exclusió social a la comarca del Maresme.
  • Els projectes, que es donaran suport per un import màxim de fins a 8.000 euros, poden presentar-se des d’aquest divendres dia 8 fins al 29 de març.
  • Les bases de la convocatòria poden consultar-se en la web de Bankia en acción i de la Fundació Iluro .

Bankia i la Fundació Iluro posaran en marxa aquest divendres per tercer any consecutiu la ‘Convocatòria d’ajuts d’Acció Social 2019’, dotada amb 30.000 euros, per a donar suport a projectes socials a la comarca del Maresme.

La convocatòria d’ajuts de Fundació Iluro i Bankia va dirigida a entitats sense ànim de lucre que desenvolupen la seva activitat a la comarca i els projectes de la qual estan centrats en la formació i l’orientació dirigida a l’ocupació, el desenvolupament del medi rural o la millora de la qualitat de vida de persones amb discapacitat o altres col·lectius en risc d’exclusió social.

Aquesta iniciativa permetrà a Bankia i Fundació Iluro donar suport a projectes per un import mínim de 2.000 euros i màxim de 8.000 euros.

Les entitats sol·licitants es podran registrar a través de la pàgina web de la Fundació Iluro i de la web de Bankia en acción on presentaran la seva sol·licitud de forma online. El termini de presentació de projectes s’obre aquest divendres 8 de març i acaba el dia 29 de març.

Les entitats i els projectes seleccionats en la ‘Convocatòria d’Acció Social 2019’ es coneixeran a finals de maig.

Des de l’inici de la col·laboració, Bankia i Fundació Iluro han realitzat tres convocatòries d’ajuts. Durant l’any 2018, es van donar suport 11 projectes amb més de 1.400 beneficiaris.

Back To Top
Cercar