skip to Main Content

CASA COLL I REGÀS

Edifici modernista de Mataró, projectat per l’arquitecte català Josep Puig i Cadafalch l’any 1898 per encàrrec de l’empresari Joaquim Coll i Regàs, un important fabricant tèxtil de Mataró.

Com a exponent dels elements del decorativisme que va caracteritzar el moviment modernista, va ser declarada l’any 2000 Bé Cultural d’Interès Nacional, en la categoria de monument històric. Està situada al carrer d’Argentona 55.

Carrer d’Argentona 55

Informació institucional
casacolliregas@casacolliregas.cat
T. 937908474

Informació i reserves
www.casacoliregas.cat

Reserves públic i grups
visites@casacolliregas.cat
T. 682156765

Visites escolars
escoles@casacolliregas.cat
T. 937908474

Informació d’espais 
espais@casacolliregas.cat
T. 937908474

Per tenir una experiència a mida, oferim diferents tipus de visites:

VISITES I ACTIVITATS

Reserva prèvia a visites@casacolliregas.cat o trucant al 682156765:

Totes les visites inclouen un cafè al pati.

TALLERS EDUCATIUS 

La Casa Coll i Regàs ofereix també tallers pedagògics adreçats a escoles des d’educació infantil fins al batxillerat.

  • Urbanitz’art : Taller que permet als més petits treballar i manipular diferents materials relacionats amb el procés de creació, observar el seu ús a l’època, i veure la seva evolució fins a l’actualitat.
  • Materialitz’art : El taller girarà entorn de la creació personal dels artistes modernistes i de com aquest procés creatiu ha estat reajustat en clau del segle XXI per donar un nou sentit al disseny de nous productes i obres.
  • Debats des de l’obrador: Aquesta activitat té el debat com a nucli de treball. Mitjançant un diàleg entre docents, alumnes i educador, es convidarà a debatre sobre alguns dels aspectes que defineixen els joves del segle XXI.

LLOGUER D’ESPAIS PER ESDEVENIMENTS

La Casa també es posa a disposició d’empreses i particulars que vulguin celebrar esdeveniments en un marc únic i ple d’història. Experìencies lúdiques i gastronòmiques en un entorn únic.

Back To Top
Cercar