skip to Main Content

La Biblioteca de la Fundació Iluro mostra els seus tresors per Sant Jordi | Mataró Audiovisual

23 d’abril de 2018

La Biblioteca Popular de la Fundació Iluro ha obert aquest dilluns al matí de manera excepcional, amb motiu de Sant Jordi, per mostrar dos dels seus tresors: la col·lecció Mataró –Maresme i el Fons d’Antiquària. Es tracta de dues col·leccions de documents i llibres antics que normalment no estan a la vista i que ara es troben en ple procés de catalogació i digitalització. La col·lecció Mataró-Maresme està formada per 100.000 documents que recullen la història de la ciutat i la comarca, com pergamins, manuscrits i diaris.
Pel que fa al Fons d’Antiquària, és una col·lecció de llibres publicats entre els segles XVI i XVIII, que es podran consultar on-line, quan s’acabin de catalogar.

Com si fossin investigadors, aquest dilluns, han visitat la biblioteca un grup d’alumnes de l’Escola Valldemia. La idea de poder consultar en directe un fons bibliogràfic com aquest, és, segons explicava el seu professor, molt motivador.

Està previst que la biblioteca de la Fundació Iluro, una de les més importants del Maresme pel que fa al seu fons documental, es converteixi a partir d’aquest any en la tercera biblioteca pública de Mataró.

Notícia original a Mataró Audiovisual

Back To Top
Cercar