skip to Main Content

La Fundació Iluro va al Liceu. Ens acompanyes?

cartell ballo_final

11 d’octubre de 2017

La Fundació Iluro organitza per segona vegada una visita al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. En el marc del programa Liceu al Territori l’obra representada serà Un ballo in maschera, de Giuseppe Verdi, el dimecres 11 d’octubre a les 20 h.

Sota el títol La Fundació Iluro va al Liceu. Ens acompanyes? els visitants podran gaudir d’un preu especial del 40% de descompte sobre PVP, amb entrades en zona 3 a platea (100% de visibilitat) i el viatge d’anada i tornada en autocar amb sortida des de la Plaça de les Tereses de Mataró.

El dilluns 25 de setembre a les 19.30h, a la Sala d’Actes de la Fundació Iluro, s’impartirà una conferència explicativa sobre Un ballo in maschera, a càrrec de l’historiador i divulgador musical Pol Avinyó, per conèixer-la d’una manera planera i menys acadèmica, i gaudir-la sense perdre cap detall.

Un ballo in maschera és una obra mestra de Verdi que va despertar les ires i prohibicions de la censura del moment obligant al compositor i llibretista de fer-hi canvis: de la Suècia original de Gustau III al llunyà Boston del governador Riccardo. Una obra plena d’enveges i conspiracions, però també passions amoroses, gelosia, venjances i el perdó final. Sota la direcció de Renato Palumbo i el muntatge de Vincent Boussard, encapçala el repartiment el tenor polonès Piotr Beczala al costat de la soprano Ekaterina Metlova.

Més informació i reserva d’entrades (fins a exhaurir localitats) a:

T. 93 790 84 74
liceu@fundacioiluro.cat

Organitza: Fundació Iluro i Gran Teatre del Liceu

Back To Top
Cercar