skip to Main Content

La Música dels Nombr3s, un espectacle musical de l'Orquestra Simfònica del Vallès amb la co-producció de la Fundació Iluro i el Foment Mataroní

LA MÚSICA DELS NOMBR3S

28 de febrer de 2020

El dissabte 7 de març a les 19.30h, la Fundació Iluro i el Foment Mataroní organitzen a l’Ateneu un espectacle musical de l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) sota el títol LA MÚSICA DELS NOMBR3S.

Un quartet de corda de solistes de l’OSV, amb el suport d’un narrador, el popular actor mataroní Roger Pera, ens farà un passeig musical per l’obra de grans compositors com Bach, Mozart, Beethoven o Bartok, que ens servirà per il·lustrar diferents conceptes i coneixements matemàtics que estan ben presents en les seves obres: la simetria en les harmonies musicals, la proporció àuria i la bellesa, la física quàntica i el contrapunt.

En el marc de l’exposició NOMBR3S, ideada per Jorge Wagensberg, que la Fundació Iluro i “la Caixa” presenten a l’Ateneu de Mataró fins al 31 de juliol de 2020, l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV), en co-producció amb el Foment Mataroní i amb la mateixa Fundació Iluro, ha dissenyat aquest espectacle musical que posa en relació les matemàtiques i la música.

Un espectacle musical didàctic i divertit que et farà reflexionar sobre la importància de les matemàtiques en les nostres vides mentre et fa gaudir de la música.

Les entrades tenen un preu de 15€ per al públic general i un preu especial de 12€ per aquells assistents que pertanyin a escoles de música. Es poden adquirir prèviament a través de venda online (Eventbrite), o presencialment al Foment Mataroní i a la Biblioteca Popular. També es podran adquirir (fins a exhaurir localitats) el mateix dia del concert a l’Ateneu.

Entrades a Eventbrite

Back To Top
Cercar