skip to Main Content

VOLUNTARIAT

CLOENDA DE VOLUNTARIAT 2017

La Fundació Iluro ha celebrat la cloenda dels cinc projectes de voluntariat que es coordinen a la Biblioteca Popular: LECXIT, Viatgers Intrèpids, Companys de Viatge, Tecnologia per a la Gent Gran i Novel·la Policíaca.

La fundació ha agraït als voluntaris el seu temps i dedicació fent un acte de cloenda molt sentit i amb sorpreses. La trobada començà de la mà d’Isabel Llaquet, patrona de la Fundació Iluro, i la directora de l’entitat, Marta Ibarz, que van agrair la dedicació dels voluntaris i van mostrar la satisfacció que té la fundació amb aquest tipus de voluntariat cultural.

Anna Tarrés, seleccionadora de natació sincronitzada, va concloure l’acte amb una xerrada motivacional, compartint entre tots les seves experiències i lluita constant de superació., amb moments màgics de paraules d’agraïment de voluntaris, participants i assistents.

De part de la Fundació Iluro només queda donar les gràcies a tots ells per fer possible una experiència tan excepcional. Gràcies pel seu temps, la seva confiança i la seva il·lusió. La fundació seguirà treballant en aquest tipus de projectes coherents amb el seu paper actual a la societat mataronina.

‘GRÀCIES A TOTS ELS QUE HEU PARTICIPAT EN AQUESTS 1903 MOMENT MÀGICS…’

Back To Top
Cercar