skip to Main Content

VOLUNTARIAT

CLOENDA DE VOLUNTARIAT 2018

Fotografies de l’acte

Un nou any, la Fundació Iluro ha celebrat l’acte de cloenda dels projectes de voluntariat que es realitzen a la Biblioteca Popular. Aquest any s’han realitzat set projectes: LECXIT, Viatgers Intrèpids, Companys de Viatge, dimecresalesonze, Agilitza la teva ment, Club de lectura de novel·la negra i dimecresalescinc.

Durant l’acte, s’han presentat tots els projectes a càrrec dels voluntaris que coordinen les sessions. La Fundació Iluro a través de la directora de l’entitat, Marta Ibarz, ha agraït la dedicació dels voluntaris i ha transmès la satisfacció que té la fundació amb els voluntariats culturals.

Enguany, Norbert Monfort, professor d’Esade i consultor en innovació i gestió del canvi, ha realitzat a tots els assistents una xerrada motivacional tractant la superació de les dificultats del dia a dia, com aixecar-se després de caure en les situacions de la vida, amb l’ajuda de símils com la pujada castellera per les escales de la Catedral de Girona. Finalment, i com a cohesió de tots els assistents ha realitzat un crit d’unitat a través d’una Haka, dansa tradicional Maorí que utilitzen els equips nacionals esportius de Nova Zelanda.

MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS VOLUNTARIS I ENTITATS QUE HAN COL·LABORAT ENGUANY A PORTAR ENDAVANT AQUEST PROJECTE.

Cloenda de Voluntariat 2018

Back To Top
Cercar