skip to Main Content

L’Ateneu de la Fundació Iluro es vesteix de Nadal per oferir una gala lírica.

L’Ateneu de la Fundació Iluro es vesteix de Nadal per oferir una gala lírica.

11 de desembre de 2018

L’Ateneu de la Fundació Iluro es vesteix de Nadal per oferir una gala lírica a càrrec del tenor mataroní Josep Fadó acompanyat de la pianista russa Olga Kobekina.

La gala estarà dividida en tres parts inspirades en un entorn modernista de finals del segle XIX i principis del XX, així com una selecció de músiques nadalenques.

———-

El divendres 21 de desembre a les 20.30h, la Fundació Iluro organitza a l’Ateneu una gala lírica per celebrar el Nadal. El concert serà interpretat pel tenor mataroní Josep Fadó acompanyat de la pianista russa Olga Kobekina.

A Josep Fadó, se l’ha qualificat de molt competent, ja de debutant; se l’ha distingit amb altres intèrprets; s’ha destacat el seu excel·lent timbre i valentia i s’ha definit la seva veu com a poderosa i commovedora. Olga Kobekina destaca en una trajectòria com intèrpret que inclou concerts a Rússia, Corea, Polònia, França, Cuba i nombroses ciutats del territori., així com enregistraments per a ràdio i televisió.

La durada del concert està prevista en 70 minuts, sense pausa, i contindrà tres parts diferenciades: A l’entorn del modernisme, Coetanis del modernisme i Cançons nadalenques.

Les entrades es poden adquirir prèviament a través de venda online (Ticketea) o presencialment a la Biblioteca Popular, l’Ateneu i la Casa Coll i Regàs. També es podran adquirir (fins a exhaurir localitats) el mateix dia del concert a l’Ateneu.

Back To Top
Cercar