skip to Main Content
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

POESIA I + (PÍA SOMMER I J.M CALLEJA)

CASA COLL I REGÀS
CARRER D'ARGENTONA, 55
T. 682 156 765
visites@casacolliregas.cat

divendres, 5 de juliol a les 18.30h

Organitza: Fundació Palau

Aquest any ampliem a tres els espais del festival a Mataró gràcies a una incorporació de luxe: la casa Coll i Regàs, una joia modernista de Puig i Cadafalch al centre de la ciutat.

Per descobrir alguns dels racons de la casa, hem demanat a Pía Sommer(Xile, 1981) i a J.M Calleja (Mataró, 1952) una intervenció pensada específicament per dos dels espais de la casa.

Pía Sommer és una poeta, artista i experimentadora sonora establerta a Mataró que combina la recitació, el cant i la performance per expandir la força dels seus versos. Ha participat en festivals de poesia a banda i banda de l’Atlàntic i és sens dubte una de les perles rares i salvatges de la poesia sonora actual.

Per la seva banda, J.M. Calleja prové del camp de la imatge i de la poesia visual, a partir de la qual ha anat ampliant la seva pràctica poètica cap a la performance i la instal•lació. Des de 1980 ha publicat un bon nombre llibres de poesia visual en editorials ben diverses, ha fet accions en festivals de mig món, ha estat editor de diverses revistes, com ara Capsa, i és sens dubte un dels poetes visuals catalans més actius i més prolífics.

Coincidint amb el centenari de Joan Brossa, farà una acció d’homenatge al mestre, El retorn del genet.

[entrada lliure amb aforament limitat]

Més informació a Poesia i +

Back To Top
Cercar