skip to Main Content

La Casa Coll i Regàs ofereix una visita especial al col·lectiu sanitari

La Casa Coll i Regàs ofereix una visita especial al col·lectiu sanitari

6 de juliol de 2020

LA CASA COLL I REGÀS ACOSTA L’ART I LA SALUT AMB UNA VISITA ESPECIAL DEDICADA AL COL·LECTIU SANITARI

Els pròxims dies 9, 10, 11 i 12 de juliol la Casa Coll i Regàs proposa una activitat pensada pel col·lectiu sanitari que ha estat al capdavant de la pandèmia per la Covid-19.

—————————————-

La Casa Coll i Regàs de la Fundació Iluro de Mataró, que va tornar a l’activitat el passat 18 de juny, ha programat 4 visites especials dedicades al col·lectiu sanitari en agraïment a la tasca al capdavant de la pandèmia per la Covid-19.

Les visites seran els propers 9, 10, 11 i 12 de juliol i tenen per objectiu, no només ser un agraïment al col·lectiu, sinó també una fórmula d’acostar l’art i la salut tot fent un primer contacte amb els i les professionals que han viscut la pandèmia en primera línia. La voluntat d’aquestes visites guiades és ajudar a la desconnexió, acompanyar en la descoberta i proposar incentius en format de reptes per a poder resoldre’ls individualment o en grup.

Les activitats consten de dues parts, una primera part de visita guiada per explicar la història de la família Coll i Regàs i el projecte de Josep Puig i Cadafalch, tot passejant per la planta noble de la Casa. I una segona part virtual i gamificada per descobrir 7 errors relacionats amb els espais i les explicacions del guia.

La proposta és gratuïta per a tothom qui formi part del col·lectiu sanitari només caldrà fer reserva prèvia i acreditar-se amb el carnet de col·legiat o col·legiada, o targeta del seu centre sanitari amb nom i càrrec. Igual com les altres propostes culturals de la Casa, aquestes visites també estan  adaptades per garantir, en primer lloc, la seguretat i el benestar dels públics, per aquest motiu l’aforament és limitat i cal seguir el protocol d’higiene marcat per les autoritats competents.

Dates disponibles:

Dijous 9 a les 12h
Divendres 10 a les 18h
Dissabte 11 a les 18h
Diumenge 12 a les 12h

Reserves: visites@casacolliregas.cat i T. 682 156 765

Back To Top
Cercar